▶Добре дошли!
в Черната Лагуна
Интернат ,,Черната Лагуна'' е основан малко след Втората Световна война от Вулф Шнайдер.В подземията му се провежда експеримент с хора наречен ''Проект близнаци''. В този експеримент се правят експерименти с хора (ученици на интерната) и никой там не подозира за това ,освен 10 ученика ,които разкриват тази тайна.Те са единствените ,които знаят за подземията ,проекта и болестта.След време болестта се разпространява и заразените ученици ,за да оцеляват на 12 часа трябва да пият лекарство ,което ги поддържа живи. От всички тези експерименти , в околността на Черната Лагуна има радиация ,която с продължение на времето променя генетиката на жителите в гората. BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Другарче за РП
Вто Май 13, 2014 4:18 pm by virginia.

» ГИФ рп
Вто Май 13, 2014 4:17 pm by virginia.

» ВРЪЩАНЕ НА ГЕРОИ;;;
Вто Май 13, 2014 4:06 pm by .Joanna James

» Hotel ''Ukraina''
Пон Май 12, 2014 12:40 pm by carter donovan;

» Всичко останало
Пет Май 09, 2014 1:03 pm by carter donovan;

» call my name and save me from the dark;
Чет Май 08, 2014 3:58 pm by Erin Maxwell.

» I love you, краво <3
Сря Май 07, 2014 7:04 pm by -Mina D. Liberté. ♥

» Искам да запазя лик
Сря Май 07, 2014 6:59 pm by -Mina D. Liberté. ♥

» My mother told me I had a chameleon soul;
Вто Май 06, 2014 11:56 am by .Joanna James

Liberté. ♥
ADMINISTRATOR; ANNABELLA D. LIBERTE. ♥ - 17 - FC: NINA DOBREV - THE AVENGERS -----
Joanna James
ADMINISTRATOR; JOANNA JAMES - 30 - FC: HOLLAND RODEN - REBELS -----





Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 21, на Съб Ное 30, 2013 5:43 pm
Статистика
Имаме 61 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Erin Maxwell.

Нашите потребители са написали 3540 мнения in 326 subjects

'Cause I'm looking for a miracle...

Go down

'Cause I'm looking for a miracle...

Писане by .Christian on Нед Дек 01, 2013 7:53 pm

Крисчън вдигна глава и видя едно съвсем познато лице. Да, беше виждал тази жена и преди. Няколко женски имена се завъртяха в главата му и той присви очи в опит да се сети. Беше физиономист, но имена помнеше изключително трудно. Лампата над главата му даваше по-голямо предимство на непознатата да го разпознае, но Тейлър нямаше намерението да се крие. Напротив щеше да се набута в самата глава на лъва. Подпря брадичка на ръката си и премига любопитно. Познаваше толкова много хора, но някои от тях бяха интересни, а другите не. За чернокосата госпожица можеше да предположи, че е от първите.
Тя тръгна през пътеката до неговата маса и щом се изравниха Крисчън я хвана рязко за ръката. Стисна пръстите й, за да не се измъкне и я накара да спре. Широка лицемерна усмивка се разля по лицето му и сините му очи проблеснаха.
- Каква приятна изненада, Вирджиния. - промълви той.
Обичаше да бъде привидно лицемерен и мил към хора, които имаше желанието да смачка, но апатията към самият живот го хвърлиташе толкова често, че той просто се забавляваше на чужд гръб. Доста объркан образ, не мислите ли?
- Ела и седни при мен. Все пак трябва да пестим и да опазваме човечеството и околната среда.
Предполагаше, че и двамата знаят за какво става дума.
Всъщност Крисчън Тейлър мразеше слънцето и поради тази причина бе влязал в това кафе близо до хотела, в който живееше. Бе наредил всички щори да бъдат пуснати и ако не беше лампата зад бара и тази, която светеше над главата на нашият познат, за да може да чете вестника си.
Крисчън можеше да мине за асоциален човек, поне на пръв поглед. Не обичаше да говори, а парите му го принуждаваха да работи и пътува. Нещо, което не му харесваше или поне така смятаха хората, които работеха за него щом видеха леката бръчка на челото му. Той беше енигма и единственото, което се знаеше за него в момента бе, че живееше във Валенсия и обичаше да се прави на Бог в един интернат. забавно, нали?

_________________
avatar
.Christian
Член на Отокс
Член на Отокс

Брой мнения : 11
Join date : 26.11.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: 'Cause I'm looking for a miracle...

Писане by virginia. on Нед Дек 01, 2013 9:13 pm

Ароматът на зима трайно се бе просмукал в косата ѝ. Вирджиния бе скрила лицето си в дебелия шал и въпреки че с влизането си в кафенето, се надяваше, че е останала незабелязана от тъмнокосия мъж. Нямаше как да не го познае. Тя помнеше всяко едно лице, свързано с компанията Отокс. Дръж приятелите си близко, а враговете още повече, казваха хората и поради липсата на много приятели, Вирджиния пазеше враговете край себе си. Повечето от тях бяха именно нейни приятели преди да минат в другата крайност. Причината? Беше инфектирана, но не можеше да каже, че няма вина в това. Сама бе изявила желание да участва в бета тестването на вируса. Разбира се, тогава нямаше представа каква бе целта на компанията. Семейството ѝ винаги бе разполагало с власт, винаги бе в престижна среда и съвсем очаквано бе за нея да продължи традицията в компанията. Естествено съвсем не се говореше за висока длъжност, но и тогава Вирджиния не бе чак толкова опиянена от желанието за власт.
- Защо тогава не започнеш да си изхвърляш боклука разделно и не рециклираш старите си телефони вместо да ги хвърляш, щом толкова ти е важна природата? – процеди през зъби чернокосата и опита да измъкне ръката си от неговата, но без успех. В крайна сметка позволи на една раздразнена и тежка въздишка да се процеди между устните ѝ и прие да седне до него, но избра стол, който се намираше възможно най-далеч от него. Нямаше доверие на мъжете, особено на тези, които имаха власт и пари като него, пък и защо да сяда близо до него, когато Крисчън по-скоро я отблъскваше, отколкото да я привлича. Винаги бе имала едно крайно негативно впечатление за него, което не можеше да се промени. – Какво искаш, Крисчън?
Нямаше желание да водят какъвто и да било разговор. Вирджиния отдавна бе прекъснала връзките си с компанията и ако това бе начин да я върнат обратно на работа, то нямаше да приеме. Този период от живота ѝ бе приключен. Погледът ѝ бе в същия студен и синкав нюанс и се впи настоятелно в неговия като за момент се отклони, колкото да срещне морето от млечен шоколад в очите на младата сервитьорка, за да поръча своето дълго експресо.

_________________
And she won’t stop. She run things, things don’t run.
She doesn't take nothing from nobody.
avatar
virginia.
Бунтовник
Бунтовник

Брой мнения : 39
Join date : 30.11.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: 'Cause I'm looking for a miracle...

Писане by .Christian on Пон Дек 02, 2013 3:39 pm

- Откъде си сигурна, че не го правя? - многозначително попита Крисчън. - Аз обичам реда, а рециклирането е част от него.
Усмихна се на криво с нескрито презрение и изгледа бялата си порцеланова чашка. Взе малката лъжичка и вдигна поглед, за да изпепели сервитьорката, която се беше забавила с млякото му. Тя почервеня, а той сипа бялата течност в чая и я остави, за да вземе поръчката на Вирджиния.
Ако Тейлър имаше списък с черни минуси то испанците щяха да са поредният такъв. Единственото, което наистина му харесваше беше самият град, но сетеше ли се за всичко друго красотата на Валенсия се загубваше из черната душа на англичанина.
- Не мога ли да попитам как си? - зададе въпроса си с възможно най-любезния си тон. - Все пак ти си една перла в короната, а и винаги ми е било интересно какво се случва с теб.
Защо създаваше илюзията, че го интересува? Защо се правеше на лицемерно любезен на една жена чието име едвам си беше спомнил? Не му и пукаше за Отокс или парите, но пък харесваше очите на Вирджиния. От чисто мъжка гледна точка.
Крисчън изгледа чернокоската срещу него и й се усмихна отново, този път с далеч по-нормална и по-малко плашеща усмивка. Нарочно беше седнала на най-отдалечения стол от него.
- Защо седиш толкова далече? Аз няма да ти сторя нищо лошо.
Повдигна рамене и сините му очи отново изгледаха течността в чашата му, от която се извиваше бяла пара. Той взе захарницата и си сипа две лъжички, а след това я потопи и забърка бавно по посока на часовниковата стрелка.
Отново вдигна поглед и премига. Остави вестника на съседния стол, който до преди малко бе стоял в скута му и отпи бавно на чая си. Все пак испанците можеха да направят нещо както трябва.
- Знам, че обичаш да властваш. Мога ли да ти помогна?

_________________
avatar
.Christian
Член на Отокс
Член на Отокс

Брой мнения : 11
Join date : 26.11.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: 'Cause I'm looking for a miracle...

Писане by virginia. on Сря Дек 04, 2013 4:15 pm

Вирджиния презираше циничното отношение спрямо останалите. Крайно погрешно решение от нейна страна, защото преди година и нещо, а дори и повече, тя не се различаваше много от Крисчън. Човек би казал дори, че сигурно един баща и една майка са ги възпитавали и донякъде щяха да са прави. Това бяха майката и бащата, решили да се омъжат на младини и да родят подобна гнус каквато бе висшето общество. То тъпчеше, то мачкаше и тормозеше. Но не беше ли тя все още такава? Как постигаше целите си? Чрез страх, чрез насилие, чрез налагане на воля. Някой я бе превърнал в това и тя нямаше да му прости, но неприязънта към тъмнокосия нямаше нищо общо с това. Беше си просто женска интуиция, която подсказваше, че на този човек доверие не би могло да се има.
- Зависи дали те интересува, защото мога да ти отговоря, че съм много зле и ти да ме попиташ какво има, но мога и да излъжа, че съм добре, а ти просто да приемеш отговора. Въпросът е защо ти е да ме питаш, когато знаеш повече за мен от много други… - продължи да се инати чернокосата без да отделя поглед от него, дори и когато кафето бе оставено пред нея заедно с непоискана, но приета като добре дошла, суха сметана в пакетче и допълнение от малка чинийка с три ореховки. Вероятно трябваше да погледне всички онези рекламни брошури на масата преди да поръча, но сладкото никога не бе в излишък, така че нямаше право да бъде недоволна, че го предлагаха безплатно. – Не търся помощ, а дори и да търсех, определено нямаше да бъде твоята.
Вирджиния не желаеше да има нещо общо с компанията. Работеше там, инфектираха я, имаше известни проблеми в живота си, които се извиниха с месец и половина болнични и в крайна сметка напусна поради лични причини. Нямаше нищо общо с инфекцията, докато не се зароди онази фанатична идея в главата й. Идеята, че може да си има семейство, ако организира бунтовниците. Защо да иска помощта на пряк участник в проектите на Отокс? За да изгуби отново онова, което и без това все още едва се крепеше, но си го имаше по право? Не. Нямаше да му позволи да отнеме нещо, на което държи. Беше правила тази грешка, макар не по своя доказана вина, но имаше едно на ум; да не повтаря тази грешка.
- Кажи ми какво искаш, Крисчън? – нетърпеливо попита накрая след първата глътка кафе. Да, искаше да знае само какво иска от нея, да го изпълни и той да я остави на мира.

_________________
And she won’t stop. She run things, things don’t run.
She doesn't take nothing from nobody.
avatar
virginia.
Бунтовник
Бунтовник

Брой мнения : 39
Join date : 30.11.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: 'Cause I'm looking for a miracle...

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите