▶Добре дошли!
в Черната Лагуна
Интернат ,,Черната Лагуна'' е основан малко след Втората Световна война от Вулф Шнайдер.В подземията му се провежда експеримент с хора наречен ''Проект близнаци''. В този експеримент се правят експерименти с хора (ученици на интерната) и никой там не подозира за това ,освен 10 ученика ,които разкриват тази тайна.Те са единствените ,които знаят за подземията ,проекта и болестта.След време болестта се разпространява и заразените ученици ,за да оцеляват на 12 часа трябва да пият лекарство ,което ги поддържа живи. От всички тези експерименти , в околността на Черната Лагуна има радиация ,която с продължение на времето променя генетиката на жителите в гората. BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Другарче за РП
Вто Май 13, 2014 4:18 pm by virginia.

» ГИФ рп
Вто Май 13, 2014 4:17 pm by virginia.

» ВРЪЩАНЕ НА ГЕРОИ;;;
Вто Май 13, 2014 4:06 pm by .Joanna James

» Hotel ''Ukraina''
Пон Май 12, 2014 12:40 pm by carter donovan;

» Всичко останало
Пет Май 09, 2014 1:03 pm by carter donovan;

» call my name and save me from the dark;
Чет Май 08, 2014 3:58 pm by Erin Maxwell.

» I love you, краво <3
Сря Май 07, 2014 7:04 pm by -Mina D. Liberté. ♥

» Искам да запазя лик
Сря Май 07, 2014 6:59 pm by -Mina D. Liberté. ♥

» My mother told me I had a chameleon soul;
Вто Май 06, 2014 11:56 am by .Joanna James

Liberté. ♥
ADMINISTRATOR; ANNABELLA D. LIBERTE. ♥ - 17 - FC: NINA DOBREV - THE AVENGERS -----
Joanna James
ADMINISTRATOR; JOANNA JAMES - 30 - FC: HOLLAND RODEN - REBELS -----

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 21, на Съб Ное 30, 2013 5:43 pm
Статистика
Имаме 61 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Erin Maxwell.

Нашите потребители са написали 3540 мнения in 326 subjects

Коридорите

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Коридорите

Писане by - tessa. on Сря Дек 11, 2013 10:46 pm

- Искаш да отидем в града? – попита объркано Теса, отстъпвайки назад, за да се облегне на стената. Едва ли Адам съзнаваше какво предлагаше, въпреки че вероятно той бе ходил до града и преди. Теса обаче бе чувала какво ли не и не бе сигурна, че желаеше да опита да се измъкне от интерната дори да бе за няколко часа. Преди мислеше дори да избяга, но всички тези слухове я накараха да се примири и да се съмнява дори в едно толкова наивно предложение.
- И не отговори на въпроса ми.. Наистина, мислиш ли, че съм като другите, с които излизаш? – продължи, придърпвайки го към себе си. Не си създаваше илюзията, че ще има цялото време на света, нито че утре нямаше да се сблъска обратно със студеното му държание, затова се възползваше от момента. – Какво ще кажеш да не говорим за някой ден? Освен това не съм чак толкова голям оптимист, че да си представям как ще ми предложиш брак след няколко години или нещо друго. Осъзнавам, че още утре бих те видяла с друга, но не ме интересува.
Може би се заблуждаваше и нямаше да реагира толкова спокойно, колкото говореше сега. Можеше дори да вдигне скандал като някоя откачена бивша, въпреки че сега осъзнаваше как това с нищо не би помогнало. В същото време съзнаваше, че сега нямаше смисъл да мисли в бъдеще време, така че накрая просто се надигна леко, но се спря малко преди устните й да докоснат неговите.
- Добре, нека направим онова, което смяташ за безопасно…

_________________
But I don't bother the remains of you
and me and I trust you to kill me with your love.
Your words mean nothing at all...
avatar
- tessa.
Лечител
Лечител

Брой мнения : 21
Join date : 25.11.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Коридорите

Писане by Adam Solomon on Пет Дек 13, 2013 3:41 pm

-Ще се върнем преди вечеря,ще се разходим и,ще се върнем.
Често излизаш от тук,за да избяга,а и имаше ннужда да излезе,за да с сети за някой друг начин,за да изгони този дух. Имаше определено много начини за това но определено в момента мозъкът му беше зает с много други неща и това,как да се отърве от призрак не фигурираше в умът му. Определено никак не се задържаше в съзнанието му и в това,как трябваше да се справя с нещата.
А и нейните устни толкова близо определено не му помагаха с нищо. чувстваше се прекалено объркан,както от нея,така и от това да се опита да я защити:
-Да тръгва ме,преди да са се прънали гадините...
Хвана я за ръката,като тръгнаха към изхода. Щеше да отидат в града,да се разходят из парка или да отидат някъде,далеч от тук:
-Може и да не се връщаме за вечеря,можем да хапнем някъде навън.
Храната тук не струваше и често си вземаше храна от вън за да не яде тези боклуци.

_________________
  


avatar
Adam Solomon

Брой мнения : 24
Join date : 29.11.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Коридорите

Писане by - tessa. on Пет Дек 13, 2013 4:33 pm

Идеята все още звучеше налудничава. Мислеше, че няма да ги открият в този коридор, а и се сещаше за много повече места на територията на интерната, където можеше да отидат без да ги намерят. Така беше, защото мисълта да излезе я плашеше. Теса не бе виждала града откакто влезе в това място. Не разбираше защо не можеха да излязат, но и не опитваше да промени този факт. Беше слаба и примирима като всички останали и тази констатация я изнерви. Никога не бе позволява да бъде тъпкана от нечии решения, но бе позволила на интерната да го направи. Неосъзнато стисна ръката му и го последва с далеч по-решителна крачка от преди малко.
- Чакай малко… - спря се малко преди изхода. Буквално се запъна като магаре на мост и отказа да помръдне, въпреки че тук бяха буквално очакващи да ги открият още повече, че в дъното на коридора вече се чуваха гласове, макар че не можеше да каже с точно дали беше неговата групичка или просто ученици, които преминаваха с някаква цел.
- Не го правиш, защото не искаш да те виждат в тази светлина, нали? Защото рано или късно те ще видят, че не си просто камък и високо самочувствие. Неизбежно е и няма смисъл да бягаш от това. Би трябвало дори да се гордееш, че не си онова, за което се представяш. – продължи и все пак помръдна, когато гласовете наближиха и вратата се хлопна зад нея малко преди някой да се покаже иззад ъгъла. – Защото ако не бях забелязала тази частица от теб, въобще нямаше да се боря за вниманието ти, Адам.
Теса приемаше разходката до града не като бягство, а по-скоро като възможност да го накара да види себе си, да открие хубави черти от характера си и да ги заобича, а не ги потиска, както го бе виждала да прави.

_________________
But I don't bother the remains of you
and me and I trust you to kill me with your love.
Your words mean nothing at all...
avatar
- tessa.
Лечител
Лечител

Брой мнения : 21
Join date : 25.11.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Коридорите

Писане by Adam Solomon on Пон Дек 16, 2013 9:33 pm

-Виж,ще ти дам съвет,не се вживявай в ролята на психоаналитик,двама ги накарах да си говорят сами,а с последната преспах. Не обичам анализите,над това,какво съм или не съм.
Спря се,защото ако нещата продължаваха така,щеше да се стигне до никаква разходка. Просто се засегна не обичаше,някой да го човърка:
-Дори и да е така имам си репутация и не мога да я коствам,само защото имам някакви чувства,който могат дори да са временни.
Не се знаеше до колко дълго ще са заедно по простата причина,че той не бе изключително сериозен. Всъщност можеше и да е но за жалост все още не му  се е случвало такова нещо:
-Явно не ти се излиза на вън?
Попита той въпросително,като скръсти ръце пред тялото си:
-Както и да е,ако не искаш имам много по важни задачи.
Отново се държеше по този начин,отношението с него е точно,като влакче на ужасите,ту възход и ужасно падение на края.

_________________
  


avatar
Adam Solomon

Брой мнения : 24
Join date : 29.11.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Коридорите

Писане by - tessa. on Вто Дек 17, 2013 4:02 pm

- Съжалявам… - звучеше най-добре предвид всяка различна от тази мисъл, минала през главата й. Не смяташе, че бе най-удачното, което можеше да каже, и вероятно бе по-добре да остави темата без отговор, а направо да пренасочи вниманието си към онова, което иска или не по отношение на разходка, но Теса не бе човек, който оставяше битката без финална атака. Прибързваше твърде много, но понякога искаше всичко да се случи на мига, защото не знаеше дали ще има нова възможност да довърши започнатото, а с Адам изглеждаше още по-сложно. Понякога просто не го разбираше, поправка – никога не го разбираше, а това я отвеждаше до втори въпросителен – след като не го разбираше, тогава защо въобще се интересуваше от него, но тя пък винаги залиташе към гатанките колкото и логично да бе да се води към нещо по-просто и незатормозяващо мозъка.
- Не, искам навън. – настоя, несъгласна с неуместното му предположение за това какво иска. Как смееше въобще да говори от нейно име, когато вероятно знаеше по-малко за нея, отколкото тя за него. Тя поне подозираше и за онази страна, която той криеше, докато той вероятно не бе запознат дори с тази, която бе единствена за нея. Сви пръстите си около ръката му и едва не го затегли напред, продължавайки да говори:
- Освен това бъркаш страх с нежелание.. Знаеш ли какво неща се говорят за онези, които дръзват да излязат дори за малко от интерната? Всички се смятат за бегълци и има ужасни последствия.
Говореше пенсионерски, говореше по слухове и бе възможно това да бяха просто думи тип „мен ме е страх да изляза, та нека и на другите им е зле и те да не искат“. Вероятно бяха точно това, но Теса нямаше желанието да рискува преди да има сигурно опровержение на тези слухове от някой, който знаеше какво следва, а Адам бе именно този някой, затова след няколко крачки момичето се спря и впи поглед обратно в него.

_________________
But I don't bother the remains of you
and me and I trust you to kill me with your love.
Your words mean nothing at all...
avatar
- tessa.
Лечител
Лечител

Брой мнения : 21
Join date : 25.11.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Коридорите

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите