Try to stay alive Интернат ,,Черната Лагуна'' е основан малко след Втората Световна война от Вулф Шнайдер.В подземията му се провежда опити с хора наречен ''Проект близнаци''. В този експеримент се правят експерименти с хора (ученици на интерната) и никой там не подозира за това ,освен 10 ученика ,които разкриват тази тайна.Те са единствените ,които знаят за подземията ,проекта и болестта.След време болестта се разпространява и заразените ученици ,за да оцеляват на 12 часа трябва да пият лекарство ,което ги поддържа живи. От всички тези експерименти , в околността на Черната Лагуна има радиация ,която с продължение на времето променя генетиката на жителите в гората.
Нула
Най-много потребители онлайн: 237, на Нед Окт 06, 2024 7:59 am
Най-новият потребител е richard naroza.
Нашите потребители са написали 3300 мнения in 234 subjects
Call me when you miss me. Say that you need me with every breath you take. Спам
El Internado :: Свободна зона :: Спам
Страница 2 от 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: Call me when you miss me. Say that you need me with every breath you take. Спам
.Joanna James- I choose my friends for their good looks, my acquaintances for their good characters
- Брой мнения : 1165
Re: Call me when you miss me. Say that you need me with every breath you take. Спам
днес сунтринта май казаха, че са 92ма..Joanna James написа:Eradia. написа:Не знам как ще ги издържим, а и има огромна вероястност да удължат още... в момента, в който свърши това зарязвам унито и се хващам на работа.
Много сладък профил имаш
Не нека да не я удължават, гледам в wordmettera че няма нови заразени хахахах
О, благодаря
Макар че не може да се вярва нито на телевизията, нито на уикипедия и каквото и да е
Защото те вписват само тези с по-сериозни проблеми или случайно откритите, а в действителност....
Все пак да се надяваме да приключи скоро тази сага
Eradia.- Ученик
- Брой мнения : 49
.Joanna James написа:значи по между другото и аз излизам хаххаа екипирана с маска и ръкавици ахахаха #nimoa
И аз така ;д само очила ми липсват ... освен за плуване имам едни да си ги сложа
amayah matt.- Отмъстител
- Брой мнения : 109
Недей! Навън е страшно! Бродят всякакви откачалници!.Joanna James написа:значи по между другото и аз излизам хаххаа екипирана с маска и ръкавици ахахаха #nimoa
Eradia.- Ученик
lolla matt. написа:Тц, аз привършвам цигарите.. нямам кабел, за да си заредя вейпа.. нямам маска, ръкавици.. send help
Овивай се с един чаршаф, шапка, шал и зимни ръкавици и отивай до магазина ;д
lolla matt. написа:Тц, аз привършвам цигарите.. нямам кабел, за да си заредя вейпа.. нямам маска, ръкавици.. send help
Eradia.- Ученик
ahahhaa не мога честно я се стегни кви корони, кви глупости тебе нищо не може да те хване ти си цял вирус хахахахаlolla matt. написа:Тц, аз привършвам цигарите.. нямам кабел, за да си заредя вейпа.. нямам маска, ръкавици.. send help
.Joanna James- I choose my friends for their good looks, my acquaintances for their good characters
Аз имам като докторските, прилепнали отвсякъде! Мога да отслужаLiberté. написа:.Joanna James написа:значи по между другото и аз излизам хаххаа екипирана с маска и ръкавици ахахаха #nimoa
И аз така ;д само очила ми липсват ... освен за плуване имам едни да си ги сложа
Eradia.- Ученик
аз за малко до магазина и обратно хаха в наше село е празно само пияниците са на центъраEradia. написа:Недей! Навън е страшно! Бродят всякакви откачалници!.Joanna James написа:значи по между другото и аз излизам хаххаа екипирана с маска и ръкавици ахахаха #nimoa
Точно заради това ще си изляза като пич ;дд И без това ме боли главата, вероятно ще умирам...Joanna James написа:ahahhaa не мога честно я се стегни кви корони, кви глупости тебе нищо не може да те хване ти си цял вирус хахахахаlolla matt. написа:Тц, аз привършвам цигарите.. нямам кабел, за да си заредя вейпа.. нямам маска, ръкавици.. send help
amayah matt.- Отмъстител
Eradia. написа:Аз имам като докторските, прилепнали отвсякъде! Мога да отслужаLiberté. написа:.Joanna James написа:значи по между другото и аз излизам хаххаа екипирана с маска и ръкавици ахахаха #nimoa
Страхотно остава и шапки от фолио да си направим just in case
В наше село и пияниците се не мяркат, че магазинчетата ги не допускат.Joanna James написа:аз за малко до магазина и обратно хаха в наше село е празно само пияниците са на центъраEradia. написа:Недей! Навън е страшно! Бродят всякакви откачалници!.Joanna James написа:значи по между другото и аз излизам хаххаа екипирана с маска и ръкавици ахахаха #nimoa
Защита от извънземните?Liberté. написа:Eradia. написа:Аз имам като докторските, прилепнали отвсякъде! Мога да отслужаLiberté. написа:.Joanna James написа:значи по между другото и аз излизам хаххаа екипирана с маска и ръкавици ахахаха #nimoa
Хора, Април месец наближава. Дали ще има извънземни, динозаври, годзила и кой знае още какво?
Eradia.- Ученик
И твоя приАтел така прави, не му пука, само ми се подиграва хахаххааlolla matt. написа:Точно заради това ще си изляза като пич ;дд И без това ме боли главата, вероятно ще умирам...Joanna James написа:ahahhaa не мога честно я се стегни кви корони, кви глупости тебе нищо не може да те хване ти си цял вирус хахахахаlolla matt. написа:Тц, аз привършвам цигарите.. нямам кабел, за да си заредя вейпа.. нямам маска, ръкавици.. send help
Eradia. написа:В наше село и пияниците се не мяркат, че магазинчетата ги не допускат.Joanna James написа:аз за малко до магазина и обратно хаха в наше село е празно само пияниците са на центъраEradia. написа:Недей! Навън е страшно! Бродят всякакви откачалници!.Joanna James написа:значи по между другото и аз излизам хаххаа екипирана с маска и ръкавици ахахаха #nimoaЗащита от извънземните?Liberté. написа:Eradia. написа:Аз имам като докторските, прилепнали отвсякъде! Мога да отслужаLiberté. написа:.Joanna James написа:значи по между другото и аз излизам хаххаа екипирана с маска и ръкавици ахахаха #nimoa
Хора, Април месец наближава. Дали ще има извънземни, динозаври, годзила и кой знае още какво?
Най-много ние да сме ивънземните като полудеем вкъщо
amayah matt.- Отмъстител
Аз имам вече биполярно разстройство... Като ме заболи нещо и влизам във филма, а междувременно супер много тригървам с всички тия маски и плясканици в 21:00 часа..Joanna James написа:И твоя приАтел така прави, не му пука, само ми се подиграва хахаххааlolla matt. написа:Точно заради това ще си изляза като пич ;дд И без това ме боли главата, вероятно ще умирам...Joanna James написа:ahahhaa не мога честно я се стегни кви корони, кви глупости тебе нищо не може да те хване ти си цял вирус хахахахаlolla matt. написа:Тц, аз привършвам цигарите.. нямам кабел, за да си заредя вейпа.. нямам маска, ръкавици.. send help
amayah matt.- Отмъстител
Като нищоLiberté. написа:
Най-много ние да сме ивънземните като полудеем вкъщо
Eradia.- Ученик
ти добре ли си аз кошмари сънувам вече как на всички са ни положителни пробите, и викам ами децата хахахахlolla matt. написа:Аз имам вече биполярно разстройство... Като ме заболи нещо и влизам във филма, а междувременно супер много тригървам с всички тия маски и плясканици в 21:00 часа..Joanna James написа:И твоя приАтел така прави, не му пука, само ми се подиграва хахаххааlolla matt. написа:Точно заради това ще си изляза като пич ;дд И без това ме боли главата, вероятно ще умирам...Joanna James написа:ahahhaa не мога честно я се стегни кви корони, кви глупости тебе нищо не може да те хване ти си цял вирус хахахахаlolla matt. написа:Тц, аз привършвам цигарите.. нямам кабел, за да си заредя вейпа.. нямам маска, ръкавици.. send help
Страшно е ;дд Отивам да си търся някой за писане аз.Joanna James написа:
ти добре ли си аз кошмари сънувам вече как на всички са ни положителни пробите, и викам ами децата хахахах
amayah matt.- Отмъстител
Имам нужда от спешен блок на всяка програма дето говори оня генерал и всеки които пуска за тая корона кааам тииlolla matt. написа:Страшно е ;дд Отивам да си търся някой за писане аз.Joanna James написа:
ти добре ли си аз кошмари сънувам вече как на всички са ни положителни пробите, и викам ами децата хахахах
amayah matt.- Отмъстител
Абе моля ти се, луда работа хахахаlolla matt. написа:хахах Годжи го побъркаха, за това гледам да съм далече от новините
Eradia.- Ученик
amorette sigfried- Лечител
- Брой мнения : 80
Страница 2 от 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
El Internado :: Свободна зона :: Спам
Нед Ное 08, 2020 12:43 pm by Andrey Markovic
» I wanna see you my love
Сря Окт 28, 2020 9:57 pm by Andrey Markovic
» Every path bring me back to you, again and again..
Съб Авг 29, 2020 1:50 pm by Наталья.
» Sometimes we need just friend.
Пет Авг 21, 2020 9:06 am by Andrey Markovic
» Call me when you miss me. Say that you need me with every breath you take. Спам
Сря Апр 08, 2020 11:38 am by amayah matt.
» The course of real love never did run smooth
Нед Апр 05, 2020 12:08 pm by eva notles.
» do you need something
Пет Апр 03, 2020 5:22 pm by richard naroza.
» Искам да сменя лика на героя си
Пет Апр 03, 2020 11:47 am by Liberté. ♥
» Търсене другарче Гиф- рп
Чет Апр 02, 2020 5:44 pm by Eradia.